ДЖАДЖИ

Как да разпознаем фалшивите часовници Diesel?

Тези отлични масивни часовници Diesel на дизайнера Renzo Rosso все още са сред предпочитания избор за повечето мъже. Мъжете предпочитат елегантни и ежедневни часовници, които съответстват на гардероба им, а часовниците Diesel са на върха в този списък. Проблемът там е при намирането на автентичен модел от този часовник.

Много китайски гаражни компании фалшифицират, за да вземат пазарен дял от истинския Diesel, който вече се радва на завиден интерес. Ако сте решени в покупката, можете да поръчате вашия нов часовник Diesel от Timebox.bg  – доказан онлайн магазин, където ще откриете изгодни промоционални предложения и възможност за индивидуална консултация с представител.

Има някои неща, които можете да потърсите и те ще ви помогнат да разберете дали сте улучили истинската сделка. Ето няколко улики:

Хронографи, секундарници и датник

Една от характеристиките, които имат фалшивите часовници Diesel, са нефункциониращите събдиали и датника. Първите и съществени части, които трябва да разгледате, са областта с дати и допълнителните циферблати. Натиснете бутоните, за да активирате функциите с допълнителните циферблати и проверете дали работят коректно. Също така проверете датата и разберете дали тя съответства на календара. Ако всичко е наред, разгледайте винтовете на циферблата.

Винтове на циферблата

Повечето фалшификати не могат да поставят винтове на корпуса. Часовниците реплики използват винтове на циферблата, но с нарисувани фалшиви изображения на винта на едно и също място. Освен това датата е изписана на циферблата на часовника, вместо да показва истинската. Проверете и се убедете, че винтовете не са боядисани на циферблата, преди да купите вашият часовник Diesel.

Нефункционални допълнителни циферблати

Diesel-Timebox-2

По-внимателният поглед върху допълнителните циферблати ще издаде фалшивия часовник. Те не функционират добре. Подобно на нарисуваната дата, те не работят добре. Не бързайте и обърнете внимание на тези допълнителни циферблати. Те не са създадени, за да ви дадат функционалността, за която жадувате, когато купувате този тип часовници. Първият събдиал, който трябва да разгледате, е събдиала за времето вляво. Фалшивите часовници го правят част от основния циферблат. Но ако се вгледате внимателно, той не функционира.

Логото

Уверете се, че логото е в центъра. При производството на повечето фалшификати не се отделя време за усъвършенстване на логото. Като такива те не успяват да центрират логото на идеалното му място. Прочетете още: Най-продаваните мъжки часовници Diesel (класация)

Сериен номер

Абсолютен указател на автентичен дизайнерски часовник е неговият сериен номер. Напишете серийния номер и проверете дали е автентичен. Най-простият метод е да намерите приложение, което може да ви помогне да проверите истинността на баркода, като използвате серийния номер. Ако серийният номер не съвпада с този на компанията производител, не купувайте този часовник.

Каишките

Дизайнерите, които проектират часовниците на Diesel се стремят да гарантират, че фините детайли на верижките са добре направени. Това означава, че погледът в ъглите с помощта на лупа трябва да показва само фини детайли. Грубите ръбове и всякакъв вид недостатъци на каишките трябва да са червен флаг за автентичността.

Закупуването на дизайнерски часовник Diesel е отличен избор за всеки мъж, който търси подходящо допълнение за гардероба си. Но преди да платите за часовника се уверете, че всички елементи са функционални. Истинските производители гарантират, че всеки детайл работи и функционира добре. По-внимателният поглед ще ви помогне да видите тези неща, преди да купите. Не бързайте.

Back to top button