За нас

Добре дошли на TechTrends.bg – сайт посветен на случващото се в динамичния свят на технологиите. Предвид факта, че иновациите обгръщат вече всяка една частица от нашето ежедневие е повече от нормално, подобни онлайн издания да никнат като гъби, след обилен дъжд. Затова няма да си слагаме етикети, като „уникални“, „иновативни“ или други.

Негово Величество – качественото съдържание

Мисията на TechTrends е друга – фокусиране върху качественото съдържание. Сайтът няма за цел да съобщава слухове, да разчита само на преведени новини или просто да публикува прессъобщения. Тук е мястото в което ще намерите по-задълбочени анализи, тенденции и опит да се погледне на случващото се в преспектива. Акцентът ще е върху качеството, а не върху количеството. Проверка на източниците, търсене на различни гледни точки и интересни коментари, съпътстват новините и анализите публикувани на TechTrends.

Допълнително, поставяме особен акцент върху новините, анализите и историите от България. Защото за нас е също толкова важно какво се случва в страната, колкото и с обстановката по света. Което не означава, че ще избягаме от задължителните глобални новини и анализи, защото те обхващат основните посоки, по които технологиите и обществото като цяло вървят. Те рано или късно стигат до нашата малка страна и влияят върху начина ни на живот.

Всичко това е гарнирано с нарастващ брой интерактивни или мултимедийни елементи и формати, които да направят потапянето в света на технологиите още по-вълнуващо преживяване. Видеото – бъдещето на онлайн съдържанието – е елемент, който също ще се развива. Отношението ни към него ще е същото, като с останалите елементи на сайта – стремеж към качество и добавена стойност. Поради тази причина, стратирането на видео рубрика ще стане в средносрочен план.

Нашият бизнес модел

След всичко изброено, остава и ключовият за всички медии въпрос – какъв е бизнес моделът? Ние в TechTrends не вярваме в бъдещето на банерната реклама и затова шансът да видите такава по нашите страници е нулев. Компанията генерира приходи от работа с бизнес клиенти, която не включва публикуване на платено съдържание на сайта. При наличие на конфликт на интереси, те ще бъдат прилежно маркирани в края на материала.

TechTrends.bg може да включи спонсорирани статии единствено ако те съвпадат с редакционната политика на компанията за честно и коректно отношение към фактите. Също така, подобно платено съдържание трябва да отговаря на стилистиката и тематиката на сайта. Всички подобни материали са изрично маркирани в началото, че са спонсорирани, както и от коя компания са подпомогнати.

Contact form dark

Back to top button